BİLİM FUARI´NDA 20 PROJE!

BİLİM FUARI´NDA 20 PROJE!

Maçka Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde Bilim Fuarı kapsamında düzenlenen projeler TÜBİTAK´ın ilgisini çekecek türden!

BİLİM FUARI´NDA 20 PROJE!


Maçka Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde Bilim Fuarı kapsamında düzenlenen projeler TÜBİTAK´ın ilgisini çekecek türden!


Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ?Bilim Fuarı´ kapsamında ilçedeki bazı okullarda gerçekleştirdiği proje sergileri büyük ilgi görüyor. Bu çerçevede Maçka Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde gerçekleşen sergideki çalışmalara ilgi büyük olurken, Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, bunun dışında 23-25 Mayıs´ta Esiroğlu Kenan Oltan Anadolu Lisesi´nde, 8-9 Haziran´da ise Maçka İmam Hatip Ortaokulu´nda proje sergileri yapılacağını hatırlattı.

ÖĞRENCİLER PROJELERİYLE PARLIYOR!
Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği, ilçe genelindeki bazı okullarda sergilenen projeler, Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu´nun (TÜBİTAK) ilgisini çekecek gibi görünüyor!

Maçka Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde gerçekleşen Bilim Fuarı´nın açılış kurdelesini Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak, Maçka Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Dinç, Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Maçka Esnaf Odaları Başkanı Hüseyin Konak ve Maçka Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Veli Mezereli birlikte kestiler. Fuara daha sonra katılan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hüseyin Taş ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zabit Zengin ile birlikte fuarda sergilenen projeleri inceleyen heyet, öğrencilerin anlatımından son derece mutlu olarak okuldan ayrıldılar.

BİRBİRİNDEN FARKLI 20 PROJE!
Aralarında Ayşenur Bulut ve Tolga Gür´ün hazırladığı, Trabzon İl Birincisi olup Erzurum´daki finallerde yarışma hakkı elde eden ?Android Temelli Uygulamaların Yabancı Dil Eğitimine Etkileri? konulu çalışmanın da yer aldığı 20 proje, TÜBİTAK yetkililerinin dikkatini çekip değerlendirmeye alınmak için öğrencilerin sunumlarıyla zenginleştirildi.