BAŞKAN KURUKIZ NİKAH KIYDI

BAŞKAN KURUKIZ NİKAH KIYDI

BAŞKAN KURUKIZ NİKAH KIYDI

BAŞKAN KURUKIZ NİKAH KIYDI

ŞAHİN ERDİ MURADINA

 

 

            Trabzon´un Şalpazarı İlçesinin sevilen Belediye Başkanı Refik Kurukız aynı zaman da akrabası olan Fikriye Kazım (merhum) Tok çiftlerinin güzeller güzeli kızları Sakarya´da Ziraat Bankasında çalışan Havva Tok Beşikdüzü´nün Sevilen simalarından Hasan Fahri(merhum) Ayşe(merhume) çiftlerinin  yakışıklı yağız delikanlısı Şahin Velioğluyla Çinkaya düğün salonunda nikahını kıydı.

 Çinkaya Nikah salonunda davetlilerin önünde nikaha geçmeden önce kısa bir konuşma yapan Şalpazarı´nın çalışkan Belediye Başkanı Refik Kurukız damat Şahinvelioğlu ve gelin Havva Tok dan bir de isteği vardı. Genç çiftlere  bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kurukız vatanını milletini bayrağını seven dinine bağlı çocuklar yetiştirmeleri dileğinde bulundu. Bu sırada salonda bulunan davetliler uzun süre Başkan Kurukız´ı alkışladığı gözlendi.

 Mutlulukları gözlerinden okunan Velioğlu ve Tok  aileleri adına Basına kısa bir açıklama da bulunan yakışıklı damat Şahin Velioğlu ; ?bizi en mutlu  günümüzde  yalnız bırakmayarak mutluluğumuza mutluluk katan Şalpazarı Belediye Başkanımız Refik Kurukız başta olmak üzere düğünümüze gelerek nikahımızı canlı olarak tanıklık yapan tüm davetlilere tek tek çok teşekkür ediyorum.  Çeşitli sebeplerden ötürü düğünüme katılamayarak gerek telefonla arayan, çiçek gönderen, sosyal medya üzerinden mesaj yazarak güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun.? Dedi.

 Son olarak  yöresel kemençe sanatçılarımızdan Batuhan Turan, Savaş Arslan Org da Hasan Aydem  ve ekibi  düğüne katılan tüm davetlileri  mest etti.  Bizler de dünya evine giren genç çiftlere bir ömür boyu  Allah´tan mutluluklar diliyoruz.

 

HABER FOTO : YILMAZ KAYA