BAKAN TURHAN HALKLA BULUŞTU

BAKAN TURHAN HALKLA BULUŞTU

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte mahalleleri gezen Bakan Mehmet Cahit Turhan, vatandaşlarla sohbet etti.

BAKAN TURHAN HALKLA BULUŞTU

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte mahalleleri gezen Bakan Mehmet Cahit Turhan, vatandaşlarla sohbet etti.

Trabzon´a bir ziyaret gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte Trabzon´daki mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

BU VATANA HİZMET AŞKIMIZ VAR
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Turhan Türkiye´nin son yıllarda yapılan projelerle dünyada ulaşım konusunda en iddialı ülkeler arasına girdiğini söyledi.
Bakan Turhan; ?Ülkemizde ulaşımda sağlanan gelişmeler gerçekten de bir devrim niteliğinde... Sanayiden altyapıya eğitimden sağlığa birçok önemli alanda  çok büyük mesafeler kat ettik.  Trabzon da bu hizmetlerden nasibini aldı. Kanuni Bulvarı´nın yanında, Yalıncak, Karşıyaka ve Erdoğdu grup yoluyla Trabzon´un trafiğini rahatlatacak çok önemli bir ulaşım aksına sahip olduk. Türkiye artık büyüyor ve gelişiyor... Türkiye´nin büyüyerek gelişmesinde özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın büyük katkıları vardır. Yapılan her bir projemizin altında cumhurbaşkanımızın motivasyonu ve bu millete olan bitmez, tükenmez hizmet aşkı vardır. AK Parti proje ve hizmet partisidir. Eğer böyle olmasaydı, Marmaray, İstanbul Havalimanı, Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale 18 Mart Köprüsü, şehir hastaneleri gibi dünyanın imrendiği devasa projelere imza atamazdı. Bunları hayata geçirmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü ve azimli liderlere  ihtiyaç vardır.? dedi. 

GRUP YOLLARI ASFALTLANACAK
Bakan Turhan´a mahalle ziyaretlerinde eşlik eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, Kavala, Bulak ve Çilekli mahallelerinde altyapı anlamında büyük hizmetlere imza attıklarını söyledi. Kırsal mahallelerde yapılan yol çalışmalarından söz eden Başkan Genç; ?Geçen dönem ve yeni dönemde yaptığımız çalışmalar sayesinde mahallelerimizde yol sorunlarının büyük bir kısmını hallettik. Belediyemizin bütçesinin önemli bir kısmını ulaşım ve altyapı çalışmalarına harcıyoruz. Bulak-Zafanoz grup yolunu en kısa zamanda tamamen asfaltlayacağız. Doğal gaz çalışmalarının bitmesiyle birlikte on dört köyün yaralandığı Çağlayan´a kadar ulaşan grup yolunu Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonuyla asfaltlayacağız. Bulak mahallemizde bir futbol sahası yaptık. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi Bulak mahallemizde de yol, futbol sahasının dışında diğer hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı da ivedilikle yerine getireceğiz. Bu manada bizlere her türlü moral desteği veren, sevgilerini, alakalarını bizden esirgemeyen ve bizleri daha çok hizmet yapma konusunda teşvik eden çok değerli vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza çok teşekküre diyorum.? ifadelerine yer verdi.