Aydın, Aday Olduğunu Açıkladı

 Aydın, Aday Olduğunu Açıkladı

Maçka belediye başkanlığı seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçe teşkilatı tanıtım medya başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı görevini yürütmüş olan Ali Osman Aydın, AK Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

        Aydın, Aday Olduğunu Açıkladı

 

 

Maçka belediye başkanlığı seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçe teşkilatı tanıtım medya başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı görevini yürütmüş olan Ali Osman Aydın, AK Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

 

                Maçka Belediye Başkanlığı seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçe teşkilatı tanıtım medya başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı görevini yürütmüş olan Ali Osman Aydın daha sonraki ilçe seçiminde mevcut ilçe başkanının yöneticiliğini beğenmediğinden dolayı yeni seçilecek olan yönetimde yer almayacağını söyleyerek yönetimden ayrılmıştı.

Aydın, geçen hafta yerel bir gazeteye vermiş olduğu beyanatında Maçka ilçe teşkilatında artık yeni yüzlere ihtiyaç olduğunu ve bunun içinde önümüzdeki aylarda yapılması konuşulan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olacağını beyan etmişti.

            Ali Osman Aydın; ?Maçka´da on bin oya yakın oy alan bir partinin yıllardan beri aynı yüzlerle yönetilmesi AK Partili seçmenler tarafından kabul edilir bulunmuyor. Bu yüzden artık Maçka´da ki ilçe yöneticilerinin partiye olan bağlılıklarını yöneticilikten feragat ederek göstermelerini ve gençlerin önünü açmalarını bekliyoruz.? dedi.

           Aydın ayrıca; ?AK Partiye hizmet etmiş olan değerli yöneticilerimize vermiş oldukları katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum. Bu parti cumhurbaşkanımız tarafından kurulmuş ve tüzüğüne belirli şartlar konulmuş ve zamanı dolanın da ayrılması gerektiği söylenmiştir. Yıllarca AK Parti ilçe teşkilatın da görev almış ve 2 döneme yakındır da ilçe başkanlığı yapmış olan Sayın Sedat Kongur´un da bırakması gerektiğini düşünüyorum. Kendisine partiye yapmış olduğu çalışmalardan ve vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Maçka´nın bir gerçeğini de buradan belirtmek istiyorum Maçka AK Parti İlçe  başkanımız maalesef Trabzon da oturmakta ve Maçka´ya haftanın bir günü yani salı günü ilçe toplantısına katılmak için gelmektedir. Bu şekilde sorunlarla boğuşan Maçka´nın çözüm bulması imkansız. Maçka Maçka´dan yönetilmeli ilçe başkanı Maçka da oturmalı ve Maçka halkıyla iç içe olmalı. Bu sadece benim düşüncem değil AK Partiye oy vermiş binlerce insanın düşüncesi. Ben Maçka´da oturan bir kişi olarak ilçe başkanı olmam halinde Maçka´daki yeni seçilecek olan yüzlerle beraber Maçka halkıyla iç içe ve sorunların tamamını ivedilikle çözeceğimize olan inancımız tamdır. Bazı sözlerim bazı insanlar tarafından istendiği gibi yorumlanabilir ama şunu açıkça belirtmek istiyorum ki benim şu anki yönetimiyle ve başkanıyla hiç bir sorunum yoktur.  Sadece kendilerini başarısız buluyor ve bu işi mevcut yönetimden 10 misli daha iyi yapacağımı iddia ediyorum o kadar. Saygılarımla?? dedi.