AKADEMİK ÇALIŞMAYA BÜYÜK DESTEK!

AKADEMİK ÇALIŞMAYA BÜYÜK DESTEK!

Müsteşar Öztürk:?Verdiğimiz Burslar İle Geçen Yıl Çevre Alanında; 150 Bitirme Tezi, 34 Yüksek Lisans ve 6 Doktora Tezinin Hazırlanmasını Sağladık!?

AKADEMİK ÇALIŞMAYA BÜYÜK DESTEK!

Müsteşar Öztürk:?Verdiğimiz Burslar İle Geçen Yıl Çevre Alanında; 150 Bitirme Tezi, 34 Yüksek Lisans ve 6 Doktora Tezinin Hazırlanmasını Sağladık!?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk;?2017 yılında Türkiye Çevre Koruma Vakfı üzerinden verdiğimiz burslar ile çevre alanında 150 bitirme tezi ve bitirme projesi, 34 yüksek lisans tezi ve 6 doktora tezi hazırlandı!? dedi.

150 BİTİRME, 34 YÜKSEK LİSANS VE 6 DOKTORA!
Bakanlık Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, 2017 yılında çevre alanında yapılan akademik çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Müsteşar Öztürk Türkiye Çevre Koruma Vakfı üzerinden lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verildiğini belirtti. Öztürk verilen burslar sayesinde çevre alanında birçok akademik kaynağın ortaya çıktığını söyledi.
?2017 Yılında çevre alanında; 150 bitirme tezi ve bitirme projesi, 34 yüksek lisans tezi ve 6 doktora tezi hazırlandı!? diyen Müsteşar Öztürk, yapılan akademik çalışmaların Türkiye Çevre Koruma Vakfı bünyesinde yer alan ?Çevre Şehir Kütüphanesi´nde yer aldığını bildirdi. 

TEZLER KÜTÜPHANEDE!
Tezlerin kütüphanenin web sayfasında da yer aldığını sözlerine ekleyen Öztürk, isteyenlerin online olarak kütüphanenin web sayfasında da ( www.cevresehirkutuphanesi.com ) çalışmaları görebileceğini belirtti.
2018 Yılında da akademik çalışmalara yoğunluk vereceklerini sözlerine ekleyen Öztürk, bitirme tezi ya da bitirme projesi hazırlayan 200 öğrenciye aylık 450 TL olmak üzere 4 ay süre ile verilecek olan bursların başvurularının da başladığını kaydetti.
Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Çevre ile ilgili bilimsel verilerin ortaya çıkması için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize desteğimiz bu yılda devam edecek. Ayrıca akademik olarak çevre ile ilgili eserlerin ortaya çıkmasına da devam edeceğiz. En son Membran teknolojileri üzerine güzel bir kitap hazırlattık. Kısa sürede basımını sağlayıp ilgili kurum ve kuruluşlara dağıtacağız.?