30 YIL SONRA BULUŞTULAR

30 YIL SONRA BULUŞTULAR

Askerli,klerini 30 yıl önce Kırklareli, Keşif Bölüğü´nde yapan tertiplerin ilk buluşması oldukça mıtlu ve neşeli anlara sahne oldu

30 YIL SONRA BULUŞTULAR

Askerliklerini 30 yıl önce Kırklareli Keşif Bölüğü´nde yapan tertiplerin ilk buluşması oldukça mutlu ve neşeli anlara sahne oldu.


30 yıl önce Kırklareli Keşif Bölüğü´nde askerlik yapan arkadaşların Trabzon buluşması hoş anlara sahne oldu.
Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesi sakinlerinden Muzaffer Aydın´ın aracılık ettiği bu ilk buluşma Trabzon´da gerçekleşti.

30 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER
Geçtiğimiz ay sonu Trabzon´da gerçekleşen buluşmada 20 arkadaş bir araya gelerek hasret giderme imkânı buldu.
Bu yıl ilki gerçekleşen ve bundan sonraki süreçte her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi kararlaştırılan buluşmanın tarihi de oldukça anlamlıydı.

HER YIL ZAFER BAYRAMINDA
Bundan sonraki yıllarda Zafer Bayramı´na denk gelen 30 Ağustos tarihinde buluşma kararı alan tertipler, gelecek yıl Malatya´da buluşmak için şimdiden sözleştiler.
Bu yıl ki buluşma ilk olduğu için asker arkadaşların eşleri katılmazken, ikinci ve sonraki buluşmalarda eşlerin de bu buluşmaya iştirak etmesine karar verildi.

TRABZON VE RİZE´Yİ GEZDİLER
3 gün süren Trabzon gezisi boyunca Sümela Manastırı, Hamsiköy, Uzungöl, Boztepe, Ayasofya, Rize Botanik Çay Bahçesi gezilirken, 30 yıl sonra buluşmanın sevincini yaşayan tertipler adeta o zamanki yaşlarına dönmüş gibi oldular.

YURDUN HER YANINDAN VE YURTDIŞINDAN
Ankara, Almanya, Kahramanmaraş, Malatya, Sakarya, Trabzon ve Yozgat gibi illerden katılımın olduğu buluşmada asker arkadaşlarının o dönemlere dönüp şakalaşmaları da dikkat çeken hoş ayrıntılardandı.