BU PROJE TURİZMİ PATLATIR

BU PROJE TURİZMİ PATLATIR

KAYAK MERKEZİ İÇİN BÜYÜK ADIM

Bu proje turizmi patlatır    

                

KAYAK MERKEZİ İÇİN BÜYÜK ADIM

 

Maçka Çakırgöl Turizm Merkezi projesi hayata geçiyor...

 

 

ÇAKIRGÖL KORUNACAK

 

Önemli turizm noktalarından biri olan Çakırgöl´de siyasiler çıkarma yaptı. Atılan adımlar ile Trabzon´un ilk kayak merkezi olacak olan Maçka Çakırgöl Turizm Merkezi projesi için çalışma resmen start aldı. Gerçekleşecek çalışma sonucu Çakırgöl´ün yol sorunları çözülecek, kayak merkezi oluşturulacak ve Çakırgöl´ün korunması sağlanacak?

 

ÇIKARMA YAPTILAR

 

Eski Milletvekili ve Trabzonlu Bakanı Faruk Özak, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti İlçe Koordinatörü Kamil Kansız ve AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur  ve Karayolları Trabzon Bölge MüdürüSelahattin Bayramçavuş, Çakırgöl´de Turizm Merkezi projesi kapsamında, Maçka Sümela Manastırı ve Çakırgöl yolu üzerinde incelemelerde bulundular.

 

TEK TEK İNCELEME YAPTILAR

 

Sümela Manastırı ve Çakırgöl yolu üzerinde heyet tek tek incelemelerde bulunurken, Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaşanan sorunları tek tek anlatarak bölgede yapılacak Çakırgöl Turizm Merkezi projesi sadece Maçka´nın değil Trabzon için çok önemli olduğunu ifade etti. Başkan Koçhan, ayrıca projeye destek veren Sayın Faruk Özak, Milletvekillerine Muhammet Balta, Adnan Günnar´a teşekkür etti.