HEMŞEHRİLERİNDEN UZUNLAR'A ZİYARET
Hasene Vakfı Türkiye Başkanı Halil Aydın ve İl Başkanı A. Osman Aydın, Samsun Tekkeköy Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunları ziyaret etti.
Samsun'daki temel atma programına katılmak üzere bu kente giden Hasene Vakfı Türkiye ve Trabzon İl Başkanları hemşehrileri olan Milli Eğitim Müdürü'ne de uğramadan geçmediler.
MAÇKALI OLMAK GÜZEL ŞEY
Bir temel atma programına katılmak üzere Samsun'a giden Hasene Vakfı Türkiye Başkanı Halil Aydın ve Trabzon İl Başkanı Ali Osman Aydın, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mustafa Uzunları makamında ziyaret ettiler.
UZUNLAR'A HEMŞEHRİLERİNDEN ZİYARET
Kendisi de Maçkalı olan Samsun Tekkeköy Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunların ziyaretine katılanların arasında Maçka eski Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal ve Maçka Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Mustafa Aksoy'da vardı.
ALİ OSMAN AYDIN DUYGULARINI PAYLAŞTI
Hemşehrilerinin ziyaretinden dolayı son derece mutlu olan Uzunlar misafirlerini en iyi şekilde ağırlarken, ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Hasene Vakfı İl Başkanı Ali Osman Aydın; "Samsun Tekkeköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Maçkalı değerimiz Mustafa Uzunları makamında ziyaret ederek hasret giderdik. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor işlerinde başarılar diliyoruz" dedi.
Maçka Haber Merkezi
Ali TİRİTOĞLU